Jäsenyys - Membership

Jäsenmaksu - vuodelle 2022

Varsinainen jäsen 28,00 €
Varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva perhejäsen 14,00 € (ei lehteä)

Nykyiset jäsenet saavat vuosittain tilisiirtolomakkeen, jolla jäsenmaksu suoritetaan.

Jäseneksi liittyminen

Voit liittyä jäseneksi kahdella tavalla:

1) Sähköinen liittymislomake
    Jäsensihteeri käy läpi uudet hakemukset noin kerran viikossa ja lähettää sen jälkeen jäsenmaksulomakkeen.

2) Lähetä jäsensihteerille liittymislomake joko sähköpostitse tai postitse. Liitä mukaan tosite maksukuitista.

Jäsensihteeri
Tiina Rämö
Kimaratie 8 E 17, 01680 VANTAA
040 702 3755

KASVATTAJA!

Kun liität uudet pennunostajat yhdistyksen jäseneksi, saat käyttöösi 10 euron bonuksen ja yhdistyksen julkaiseman pentunumeron jokaisesta maksamastasi 28 euron jäsenmaksusta. Bonuksen voit käyttää ostaessasi yhdistyksen myymiä tarvikkeita tai maksaessasi Tiibetinspanieli-lehden ilmoitusmaksuja.
(Päivitetty 29.4.22)

Bonuslomake on poistunut käytöstä. Pennunostajia ilmoittaessasi toimi seuraavasti:
Maksa jäsenmaksujen kokonaissumma yhdistyksen tilille FI28 5732 2640 0230 40 ja ilmoita uusien jäsenten tiedot jäsensihteerille sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Membership fee for year 2022

Member 28 €
Family member (no magazine subscription included) 14 €

Membership fee invoice will be sent to once year to all members.

New member!

Send the following information to the membership secretary and a copy of the payment for the membership fee.
(Name, Address, Phone Number & E-mail)

Banking Information:
Tiibetinspanielit ry