Tiibetinspanieli-lehti -

Mari Nieminen

Lehden taitto
Tmi Sari Kares

Tiibetinspanielit ry:n jäsenille Tmi Sari Kares tarjoaa mainosten tekoa lehteen seuraavin hinnoin:

1/1 s.  62,00 €  (sis. alv 24 %)
1/2 s.  43,40 €  (sis. alv 24 %)

ILMOITUSHINNAT:

Ilmoitushinnat jäsenille:
1/1 s.  90 €
1/2 s.  50 €

Ilmoitushinnat ei-jäsenille ja kaupalliset ilmoitukset:
1/1 s. neliväri 200 €

Kasvattajapalstan vuosimaksu on 25 € sisältäen ilmoituksen sekä nettisivuilla että jäsenlehdessä (neljä numeroa).
Ilmaiset palstat: valiopalsta, veteraanipalsta yli 12-vuotiaille, nuoriso- ja lastenpalsta.

Levikki n. 1300 kpl
Jaetaan myös rotuamme arvosteleville ulkomuototuomareille.
Ilmestyy vuonna 2020 neljä kertaa.

Osoitteenmuutokset

Jäsensihteeri

Tiensuuntie 13, 05400 JOKELA
043 825 4648

Tiibetinspanieli Magazine

Editorial Material & Advertisement Space

Editor-in-Chief
Outi Rask
Haukipolku 4, FI-37550 LEMPÄÄLÄ
+358 40 544 8177

Editorial Staff

Show Results
Obedience & Agility Results

Tiina Hirvonen

Sirpa Berk

Anne Lepola

Mari Nieminen

Magazine Layout
Tmi Sari Kares

Circulation: approx. 1300 pcs
Magazine is also mailed out to the Finnish dog show judges
Four issues are published in 2020.

Advertisement prices:
Full page for members €90
Half page for members €50

Advertisement prices for non-members/commercial advertisers:
Full page €200

Address change information: