Kasvattajapalstat lehdessä ja nettisivuilla

 

Vuoden 2018 kasvattajapalstojen (internet-sivut ja lehti) rivi-ilmoituslaskut on tänään 3.1.2018 lähetetty vuoden 2017 ilmoituksissa mainittuihin sähköpostiosoitteisiin. Mikäli et jostain syystä saa laskua sähköpostiisi, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Maksaessasi käytä laskussa olevaa viitenumeroa. Jos maksaja ei ole sama kuin kasvattaja, ilmoita asiasta taloudenhoitajalle, jotta maksu kohdistuu oikein.

Jos tietoihisi on tullut tai tulee muutoksia, ilmoitathan niistä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja/tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Myös uudet ilmoittajat ovat tervetulleita, ohjeet nettisivujen palstailmoituksen laittamiseen löytyvät Kasvattajat-sivulta. Jos haluat ilmoituksen myös lehteen, voit lähettää tiedot maksukuitin kera osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Ilmoitushinnat 2018

Lehti 20 euroa
Nettisivut 22 euroa
Molemmat 42 euroa 

 

Uusi ilmoittaja: Merkitse maksaessasi viestikenttään kennelnimesi sekä lehti, netti tai molemmat.

Tilinumero:  FI28 5732 2640 0230 40

Maksun saaja: Tiibetinspanielit ry