Erikoisnäyttely 2020 -
Speciality Show 2020

 

TIEDOTE TIIBETINSPANIELIT RY:N TUUSULAN 28.3.2020 ERIKOISNÄYTTELYN PERUMISESTA


Arvoisat Tiibetinspanielit ry:n jäsenet, näytteilleasettajat ja näyttelyvieraat

Suomen hallituksen 12.3.2020 antama ohjeistus suurten yleisötilaisuuksien järjestämisestä:
”Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.”

Suomen Kennellitto on 12.3.2020 kokouksessaan tehnyt päätöksen, että kaikki Suomessa järjestettävät näyttelyt ja kokeet perutaan 31.5.2020 asti. Lue lisää Suomen Kennelliiton tiedotteessa: https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/uutiset/kennelliitto-peruu-kaikki-kevaan-koiraharrastustapahtumansa.

Näiden tietojen valossa Tiibetinspanielit ry on päättänyt peruuttaa Tuusulan 28.3.2020 erikoisnäyttelyn.
Erikoisnäyttelyn siirtämistä toiseen ajankohtaan suunnitellaan ja tästä tullaan tiedottamaan tarkemmin myöhemmin. Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjen mukaan näyttelymaksuja ei tarvitse palauttaa, mikäli näyttely perutaan force majeure -syystä. Myös tähän palataan tarkemmin, mikäli näyttelyn siirtäminen onnistuu.

Erikoisnäyttelyn siirtämisestä tai muista erikoisnäyttelyn peruuntumiseen liittyvistä asioista vastaa Tiibetinspanielit ry:n hallitus. Ihmisten terveys ja yhdistyksen vastuullinen toiminta tässä tilanteessa on ensisijaisen tärkeää.

 

Kiitokset näyttelytoimikunnalle sekä kaikille järjestelyissä mukana olleille ihmisille ja tahoille!

Tiibetinspanielit ry:n puolesta
Maija Perttola, puheenjohtaja


Tiedustelut: Tiibetinspanielit ry:n hallitus
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.